Bollywood actrice Alia Bhatt in vervolg Sadak?

De Bollywood film Sadak uit 1991, met in de hoofdrollen Sanjay Dutt en Pooja Bhatt, is een film die door velen wordt beschouwd als een klassieker. Nu gaat het gerucht dat de gebroeders Bhatt graag een vervolg willen maken.

Zowel Mukesh als Mahesh Bhatt zijn enthousiast over het idee van een vervolg. En nu gaan er geruchten dat ze beide dan graag Alia Bhatt in de hoofdrol willen hebben.

Vishesh Bhatt zou momenteel bezig zijn met het script. Hij hoopt een nieuwe acteur te vinden met dezelfde intensiteit van Sanjay Dutt. Maar de familie Bhatt heeft nog meer opties. Als Sanjay beschikbaar zou zijn, dan zou hij opnieuw in de schoenen kunnen stappen van zijn personage en Alia zou dan de rol van zijn dochter kunnen spelen. Pooja Bhatt komt niet terug, maar wordt uiteraard wel in de film vermeld.

Dit is ongetwijfeld goed nieuws voor velen. Laten we hopen dat Vishesh Films binnenkort met een officiële bevestiging komt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.