Bollywood actrice Kangana Ranaut gaat trouwen in 2017

Bollywood actrice Kangana Ranaut kondigde in een recent interview aan dat ze heel graag nog dit jaar in het huwelijksbootje zou stappen.

De 29-jarige zegt dat ze al enige tijd een vaste relatie heeft. “Er komt een moment dat ik in het huwelijksbootje stap. Ik ben niet iemand die haar privéleven verbergt. Ik begreep vroeger nooit waarom mensen wilden trouwen. Maar nu sta ik er wel voor open. Wanneer je nog twintiger bent heb je die vrijheid. Maar wanneer je moederlijke instincten beginnen op te springen, dan begin je dingen anders te bekijken.”

Volgens Kangana heeft het niets te maken met ouder worden. “Het is een fijn gevoel om thuis te komen en iemand te hebben in je leven die je steunt. Mijn generatie is de Tinder generatie. Het gras is altijd groener aan de overkant. Niemand doet echt zijn best meer voor een relatie. Ik wil alles geven. Dus waarom niet gewoon doen?”

Kangana Ranaut is binnenkort te zien in de Bollywood film Rangoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.