Bollywood actrice Kangna Ranaut nog steeds woedend op Hrithik Roshan

Bollywood actrice Kangna Ranaut is opnieuw in het nieuws. Dit keer spreekt zij over de intimidatie in de filmindustrie.

De 30-jarige actrice, die binnenkort te zien is in de Bollywood film Rangoon, zegt dat intimiderende vrouwen niet worden gewaardeerd. “Ze zijn de moeite niet waard. Brutale, koppige vrouwen die recht op hun doel afgaan zijn alleen aantrekkelijk voor mannen die zelf sterk in hun schoenen staan. Voor sommige mannen is het een beangstigend idee om een relatie te beginnen met een vrouw die zegt wat ze denkt. Gelukkig geldt dat niet voor iedereen. Moed is vaak ook vertederend en zeldzaam.”

Vorig jaar raakte de actrice verwikkeld in een juridische strijd met Hrithik Roshan. De juridische dreigementen kon ze niet waarderen. “Ik werd naar de rechtbank gesleept voor wie ik ben. De relatie vond plaats achter gesloten deuren. En ik heb de strijd eerlijk gevoerd. Mensen kunnen zoveel onzin uitkramen, maar ze kunnen niet bepalen hoe ik mijn leven moet leiden. Ik voelde mij gestigmatiseerd. Ik kreeg afschuwelijke mails te zien die ik niet had geschreven. Ik ben een gecertificeerd scenarioschrijver van de New York Film Academy. Ik schrijf die onzin niet.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.