Bollywood choreografe Farah Khan wil weer regisseren

Bollywood regisseur en choreografe Farah Khan, die onlangs weer deelnam als jurylid aan het programma Indian Idol, wil eigenlijk weer gaan regisseren.

Nieuws over een aankomend project deden enkele maanden geleden de ronde. Kranten meldden dat Farah een film zou maken over girlpower en dat de hoofdrol door Parineeti of Alia Bhatt zou worden vertolkt. “Ik wil heel graag weer een film maken. Ik ben nu bezig als jurylid voor Indian Idol, want ik heb zeker nog drie tot vier maanden nodig om alles gereed te maken. Ik hoop volgend jaar te kunnen beginnen met de opnames.”

“Ik ben heel trots op deze twee meiden, maar mijn cast maak ik pas volgend jaar bekend”, aldus Farah.

De choreografe ontvangt vaak kritiek voor de films die ze maakt, maar daar maakt zij zich niet druk om. “Ik houd van de masalafilms die ik maak. Het is een genre waar ik mee ben opgegroeid. Het heeft mij gevormd tot wie ik ben. En dat maakt het maken van zulke films veel leuker.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.