Bollywood zanger Himesh Reshammiya gaat scheiden

Het jaar 2016 is geen goed jaar gebleken voor onze Bollywoodsterren op relatiegebied. Het ene na het andere koppel besloot uit elkaar te gaan of te gaan scheiden. Nu ook Bollywood zanger en componist Himesh Reshammiya.

Na een huwelijk van 22 jaar heeft de 43-jarige zanger afgelopen week de scheiding aangevraagd. Himesh en vrouw Komal wonen al enkele maanden apart. Het stel stapte in 1994 in het huwelijksbootje. In een interview zegt Himesh dat de beslissing wederzijds was en dat ze dit met beide families hebben besproken.

“Soms is wederzijds respect in het leven het allerbelangrijkste en met respect voor onze relatie hebben Komal en ik besloten om uit elkaar te gaan. Onze families hebben geen probleem gemaakt van deze beslissing. Ze respecteren ons besluit. Komal is en zal altijd deel uitmaken van mijn familie en ik van haar familie.”

Ook Komal sprak in een interview over respect. “Himesh en ik respecteren elkaar en hebben samen deze beslissing genomen.”

Het koppel heeft samen een zoon, Swayam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.