Bollywood acteur Ranveer Singh was eerste keus voor Befikre

ranveer-singh-befikre_2776507a-929a-11e6-ab84-dfe1f1607a79Bollywood acteur Ranveer Singh was de eerste keuze van Aditya Chopra voor de Bollywood film Befikre. Dat zei hij tijdens een recent interview.

Aditya Chopra, die in zijn carriere als regisseur alleen met Shah Rukh Khan heeft gewerkt, koos nu bewust voor Ranveer. De film gaat namelijk over de mindset van de jonge generatie over liefde.

“Ik ben niemands grondgebied aan het veroveren hier. Adi wilde een film maken met mij. Ik ben al vanaf het begin betrokken bij dit project. Ik ben heel blij dat mijn mentor mij de kans heeft gegeven om met hem te mogen samenwerken. Dit betekent echt heel veel voor mij.”

Ranveer bevindt zich nu in goed gezelschap. Hij is namelijk naast Amitabh Bachchan en Shah Rukh Khan de enige acteur waar Aditya chopra mee heeft gewerkt. “Het is een eer. Ik ben erg trots en heel gelukkig. Je moet ook geluk hebben dat je zo’n kans krijgt.”

Befikre staat gepland voor een release op 9 december.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.