Bollywood acteur Salman Khan bang om sterrenstatus kwijt te raken

Salman KhanBollywood acteur Salman Khan geeft toe dat hij bang is om zijn sterrenstatus te verliezen, een status waar hij de afgelopen 25 jaar hard voor heeft moeten knokken. Maar wat hem troost biedt is het feit dat hij ziet dat het leven inhoud dan alleen maar ‘de held van het witte doek’ te zijn.

“Iedereen is bang om zijn sterrenstatus te verliezen. Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik er niet voor vrees. Maar het is niet alleen je sterrenstatus… het is de liefde en respect van het publiek dat daarmee verdwijnt”, zegt de 50-jarige acteur.

“Een dag is het allemaal weg. Het is een doel geweest, een positie waar je jaren voor hebt moeten knokken…en opeens gebeurt er iets en dan ben je ineens niet meer geliefd. Daar vreest iedereen voor.”

Maar Salman vult aan dat je als persoon zeer sterk in je schoenen moet staan om hier mee om te gaan. “Mijn vader heeft het twee keer moeten meemaken. Ik heb het al meegemaakt. Maar je moet je realiseren dat het leven meer is dan alleen maar de ‘held van het witte doek’ te zijn. Ik geloof ook dat het veel meer is dan dat.”

Salman Khan is binnenkort te zien in de film Sultan, waarin hij de rol van worstelaar vertolkt. Deze is geregisseerd door Ali Abbas Zafar en staat gepland voor een release met Eid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.