Bollywood acteurs Sidharth Malhotra en Alia Bhatt niet in Aashiqui 3?

SidAliaBhushan Kumar, een van de producenten van de Bollywood film Aashiqui 3, zegt er nog geen definitieve keuze is gemaakt betreffende de cast voor de film Aashiqui 3. “We werken nog steeds aan het script.”

Mukesh Bhatt, de oom van Bollywood actrice Alia Bhatt, bevestigde eerder deze maand dat de hoofdrollen in de film zouden worden gespeeld door Sidharth Malhotra en zijn nichtje Alia Bhatt. Maar co-producent Bhushan Kumar ontkent dit nieuws.

“Ik kan nog geen uitspraken doen over Aashiqui 3. We zijn nog druk bezig met het script en de cast is niet bekend. Er zijn namen gesuggereerd, maar zodra het script klaar is gaan we daar echt naar kijken.”

Volgens de laatste geruchten was het script echter al klaar, maar omdat de relatie tussen Sidharth en Alia voorbij zou zijn zouden ze niet met elkaar willen samenwerken.

“Wat er ook in het nieuws verschijnt, het is niet waar. Zodra wij klaar zijn met het script komen wij zelf met de aankondiging. Tot die tijd kunnen wij niets zeggen”, aldus Bhushan Kumar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.