Bollywood acteur Akshay Kumar terug in Hera Pheri 3

HeraPheri3Onlangs werd bekend dat Bollywood acteur Abhishek Bachchan geen deel meer uitmaakt van de Bollywood film Hera Pheri 3. De opnames van de film werden steeds uitgesteld wegens financiële problemen en dit duurde hem te lang. Maar dit nieuws leidt tot nu tot groot nieuws voor de fans van de franchise. Het lijkt er nu namelijk op dat ook voor het derde deel de originele cast kan worden behouden.

Volgens de laatste berichten heeft Akshay Kumar er oren naar om weer deel uit te maken van de cast. Eerder wilde hij geen deel uit maken van de film, omdat hij niet overtuigd was van het plot.

Het probleem waar de producenten echter nu tegenaan lopen is dat ongeveer 50 procent van de film al is opgenomen met de nieuwe cast waaronder Abhishek Bachchan en John Abraham. Maar door financiële problemen werden de opnames stilgelegd. Nu Akshay weer terug is, zullen ook die eerdere scènes opnieuw moeten worden opgenomen.

De film wordt geregisseerd door Neeraj Vora en de definitieve cast wordt binnenkort bekendgemaakt. Hera Pheri 3 stond gepland voor een release in 2016, maar de datum wordt uiteraard verschoven naar 2017. We zullen dus iets langer moeten wachten om de originele cast terug in vorm te zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.