Bollywood actrice Priyanka Chopra benaderd door Aditya Chopra?

0

Priyanka ChopraBollywood actrice Priyanka Chopra speelt hoogstwaarschijnlijk de hoofdrol in de volgende film van regisseur Aditya Chopra. De nog titelloze film, waarvan het onderwerp gericht is op vrouwen en de maatschappij, valt binnen het genre drama.

Het script is verstuurd naar Priyanka, die momenteel druk bezig is met haar tv-serie Quantico en de film Baywatch The Movie.

Het zal zeer interessant zijn om Priyanka te zien in een YRF drama dat geschreven is door de regisseur van de megahit Dilwale Dulhania Le Jaayenge. Of hij besluit om de film zelf te regisseren of deze taak uitbesteed is onduidelijk.

De film staat gepland voor een release in het voorjaar van 2017.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.