Sushant Singh Rajput wil niet praten over relatiebreuk

sushant-ankita_640x480_Bollywood acteur Sushant Singh Rajput, die naar verluidt zijn relatie met actrice Ankita Lokhande heeft verbroken, wil niets kwijt over de breuk.

“Ik kan er niet over praten op dit moment. Het is geen goed gevoel. Probeer dit te begrijpen”, aldus de 30-jarige in een reactie.

Op Twitter plaatste de acteur een cryptische boodschap. “Wanneer je mijn stilte niet kunt begrijpen, zul je mijn woorden nooit begrijpen …!!” En op Instagram poste hij een zwart vlak met als tekst: “ellendig”.

Het stel leerde elkaar kennen op de set van de tv-serie Pavitra Rishta. Volgens de laatste geruchten zou Ankita niet kunnen omgaan met de nieuw verworven sterrenstatus van Sushant. Dit zorgt voor spanning in de relatie. Vandaag verscheen een bericht dat Sushant zeer goed zou kunnen opschieten met Parineeti Chopra en dat deze band Ankita zeer onzeker maakte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.