Salman Khan waarschuwde Katrina voor Ranbir

Toen Bollywood actrice Katrina Kaif haar eerste stappen in Bollywood zette begon ze een relatie met superster Salman Khan. Echter, tijdens de opnames van de film Ajab Prem Ki Ghazal Kahani werd de actrice verliefd op Bollywood acteur Ranbir Kapoor. Dit zorgde voor een stormachtige relatiebreuk tussen Salman en Katrina. Toch is hij haar altijd blijven steunen als vriend.

Wat bijna niemand weet is dat Salman Khan haar had gewaarschuwd voor Ranbir. De jonge Kapoortelg stond destijds te boek als een playboy en dat imago zou volgens Salman niet veranderen. Salman verscheen dronken aan haar deur en smeekte haar om hem niet te verlaten voor Ranbir.

Zijn profetische woorden waren: “Begin geen relatie met Ranbir. Je maakt een grote fout. Hij zal je hart breken. Je zal er spijt van hebben dat je mij hebt verlaten voor Ranbir.”

Heeft Salman voorspellende gaven?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.