“Sohail Khan is al een broer voor mij”

Sohail HumaDe laatste weken doen diverse geruchten de ronde dat Bollywood actrice Huma Qureshi een affaire zou hebben met Bollywood regisseur en producent Sohail Khan.

De actrice werkt samen met de regisseur als ambassadrice van het cricket-toernooi CCL. De geruchten ontstonden nadat de actrice werd gespot bij het feestje van de familie Khan op hun boerderij. De berichtgeving loopt nu uit de hand en Huma liet via Twitter weten dit absoluut niet te waarderen.

“Blijf lekker schrijven wat je wil #MumbaiMirror…Sohail Khan is als een broer voor mij…probeer eens feiten te checken!”

Ook Suhail’s vrouw ontkende de affaire. “Ik weet niet wat de aanleiding is geweest tot al deze geruchten. Huma is bevriend met Salman Khan en Arpita. Ze was inderdaad op het feest op onze boerderij, maar daar waren ook mijn kinderen bij en mijn schoonouders. Ik heb haar niet gezien, maar met 500 gasten is dat niet zo vreemd. Hoewel zij het toernooi CCL promoot, denk ik niet dat zij en Sohail elkaar spreken op reguliere basis.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.