Bollywood acteur Salman Khan vrijgesproken

Salman KhanBollywood acteur Salman Khan is vrijgesproken van alle aanklachten in de hit-and-run zaak uit 2002. Dit maakte het Hooggerechtshof vandaag bekend. De 49-jarige acteur barstte in tranen uit na het horen van de uitspraak.

“Op basis van alle bewijzen die zijn verzameld door beide partijen kan worden geconcludeerd dat Salman Khan onschuldig is, ongeacht wat men hiervan denkt”, aldus het Hooggerechtshof. Familie, fans en vrienden van Khan konden hun geluk niet op.

De rechter verklaarde dat de aanklager niet heeft kunnen aantonen dat de acteur achter het stuur van het voertuig zat en dronken was ten tijde van het ongeval.

In de vroege uren van 28 september 2002 ramde de Toyota Land Cruiser van de acteur de American Bakery in Bandra. Op de stoep sliepen vijf mensen. Vier van hen raakten zwaargewond en een overleed. De bestuurder van de wagen verliet de plek van het ongeval.

In mei dit jaar werd de 49-jarige acteur nog schuldig bevonden aan nalatig rijgedrag, rijden onder invloed, het veroorzaken van lichte en ernstige verwondingen. nalatigheid, dood door schuld en het verlaten van een plaats delict waar hij een man met zijn SUV had aangereden en werd veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf. De acteur ging direct en hoger beroep tegen deze uitspraak.

1 REACTIE

  1. hoi salman khan ik ben blij dat je gewonnen hebt van jou zaak en ga verder met je toekomst en zoek een leuke vrouw die jou zal goed zorgen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.