Aamir Khan werkt niet aan vervolg op Lagaan

Aamir KhanBollywood acteur Aamir Khan werkt niet aan een vervolg op de Oscar-genomineerde film Lagaan.

De afgelopen dagen waren er sterke geruchten dat de 50-jarige acteur momenteel druk bezig was met het plannen van een vervolg op de succesvolle film uit 2001. Hij zou zelfs Ashutosh Gowarikar hebben benaderd om tevens het vervolg te regisseren. Maar het gerucht wordt ontkend.

“Dit is complete onzin! Hier is niets van waar. Aamir is druk bezig met de opnames van zijn volgende film Dangal”, aldus zijn medewerkers.

Lagaan speelde zich af in de periode van de Brits overheersing en was het verhaal over een klein dorpje waar de lokale bevolking wordt onderdrukt. Een arrogante officier biedt hen de mogelijkheid om onder de hoge belastingen uit te komen en daagt hen uit voor een potje cricket.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.