Hrithik Roshan en Deepika Padukone in Dhoom 4?

Hrithik Roshan & Deepika PadukoneVolgens de laatste geruchten zijn Bollywood acteurs Hrithik Roshan en Deepika Padukone benaderd voor de Bollywood film Dhoom 4.

Er deden al eerder geruchten de ronde dat Hrithik en Deepika in bespreking zijn voor een film. Het is echter alleen nog steeds niet duidelijk welke film, maar nu is vastgesteld dat het gaat om een Yash Raj project.

Mocht dit gerucht waar zijn dan wordt dit de eerste keer dat Hrithik en Deepika samen op het witte doek te zien zullen zijn. En gezien hun grote succes van de afgelopen jaren zou het zeer interessant zijn om dit duo samen in een film te zien.

Er zijn echter twijfels dat het hier ook zou kunnen gaan om een totaal ander project van Yash Raj, want in de Dhoom-franchise wordt een slechterik nooit herhaald. Het eerste deel had John Abraham in de hoofdrol, het tweede deel Hrithik en het derde deel Aamir. Maar aangezien Hrithik’s personage is blijven leven zou het heel goed kunnen dat hij terugkomt.

Dhoom 4 wordt geschreven en geregisseerd door Vijay Krishna Acharya.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.