Hema Malini beschuldigt bestuurder Alto voor ongeluk

Hema_Malini_Voormalig Bollywood actrice Hema Malini heeft op Twitter de bestuurder van de Alto, die vorige week betrokken was bij het ongeval waarbij zij ernstig gewond raakte, beschuldigd van nalatig rijgedrag. Volgens de 66-jarige politicus had deze man zich aan de verkeersregels moeten houden. Als hij dat had gedaan, dan had zijn tweejarige dochtertje nog geleefd.

“Mijn hart gaat uit naar het kind dat onnodig haar leven heeft verloren en de familieleden die gewond zijn geraakt bij dit ongeval. Als de vader van het meisje zich aan de verkeersregels had gehouden dan was dit nooit gebeurd.”

De bestuurder, Harsh Khandelwal, reageerde furieus op de tweets. “Ik reed met de toegestane snelheid. Het was haar chauffeur die met een te hoge snelheid op de weg reed. Ze is een belangrijk persoon en moet nadenken voordat ze spreekt in plaats van mij de schuld te geven.”

Vorige week donderdag was Hema betrokken bij een auto-ongeluk waarbij haar Mercedes botste tegen een Alto. Hierbij raakten vijf mensen ernstig gewond, inclusief Hema. De tweejarige Chinni overleed ter plekke. De rest van het gezin werd overgebracht naar het ziekenhuis met botbreuken en andere verwondingen.

De voormalig actrice werd eerder op internet beschuldigd van nalatigheid, omdat ze de plek van het ongeval had verlaten. En na deze tweet wordt Hema op sociale media ook nog eens bestormd met berichten over haar ongevoeligheid.

Dochter Esha Deol reageerde recent met het bericht dat Hema financiële hulp zou verlenen aan de familie, maar de familie zegt nooit te zijn benaderd door haar of een contactpersoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.