Bollywood acteur Ranveer Singh voelt zich volwassener

RanveerSingh01Bollywood acteur Ranveer Singh sprak onlangs openlijk over Deepika en hoe erg zij verschillen qua karakter.

“Ik ben ondeugend en kan mij weleens misdragen. Zij is compleet het tegenovergestelde. Ik ben een expressief persoon en zij is dat niet. Ik voel mij comfortabel wanneer ik mij op een bepaalde manier presenteer. Ik ben impulsief. Ik volg mijn instinct en daarna krijg ik van Deepika te horen dat dat niet netjes is.”

En uit de laatste zin kunnen we afleiden dat hij zich ook echt ‘het vriendje van’ voelt. Hij sprak tevens over relaties, het huwelijk, monogamie en het leven.

“Ik word binnenkort 30 en begin wel te piekeren over bepaalde dingen. Eerder had ik een andere kijk op relaties, het huwelijk en gezin. Maar ik ben nu volwassener. Eerder voelde ik mij ongemakkelijk bij het idee van een huwelijk, omdat mensen zo snel scheiden vandaag de dag…teveel mensen die dezelfde dromen najagen…ik geloofde sterk dat dit lag aan het feit dat we leven in Kalyug. Ik geloofde echt dat mensen single veel gelukkiger zouden zijn en dat een huwelijk overbodig is.”

“Maar nu geloof ik in het huwelijk en in monogamie. Ik geloof nu dat het beste dat je kunt worden is een eervolle familieman. Ik las recent nog iets dat een grote indruk op mij heeft gemaakt. Je succes wordt gemeten aan de positieve print die je achterlaat op de maatschappij… Het gaat niet om hoeveel geld je hebt, maar hoeveel harten je raakt.”

“Ongeveer drie jaar geleden wilde ik niet opgroeien. Ik gedroeg mij niet naar mijn leeftijd en vond het makkelijker om mij als een idioot te gedragen. Nu denk ik diep na… ben niet meer bang voor intimiteit conflicten of argumenten. Ik ben geïnteresseerd in wereldnieuws. Eerder was ik zorgeloos, roekeloos en dom. Het kon mij niets schelen, maar nu wel.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.