Kareena Kapoor Khan klaagt medisch bedrijf aan

kareena-shuddhiBollywood actrice Kareena Kapoor Khan haalde onlangs de krantenkoop toen er werd beweerd dat de actrice haar gewichtsverlies van 13 kilo te danken had aan het gebruik van een bepaalde wonderpil. Het nieuws verspreidde zich snel en bereikte ook de oren van de actrice.

Dit nieuws is zeker niet goed gevallen bij Kareena en zij is van plan om juridische stappen te ondernemen tegen het bedrijf. Volgens een vriendin van de actrice kwam ze er vorige week achter. Ze is nu in overleg met haar juridische adviseurs welke stappen ze moeten ondernemen om passende maatregelen te treffen.

Kareena is van plan om het bedrijf aan te klagen voor ruim 2,5 miljoen euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.