Himesh Reshammiya terug in een Bollywoodfilm

Schermafbeelding 2015-04-26 om 12.29.42Componist Himesh Reshammiya, die naast een muziekcarrière ook een acteercarrière van de grond probeert te krijgen, kondigde recent zijn nieuwe film aan. Na het desastreuze The Xpose is de acteur volgend jaar te zien in een love story getiteld Heeriye.

Heeriye is geregisseerd door debutant Vishal Mishra. De film vertelt het liefdesverhaal tegen de achtergrond van sociaal-maatschappelijke veranderingen in Kanpur.

“Himesh heeft niet alleen zijn best gedaan om af te vallen voor de look, maar hij is letterlijk in de huid van zijn personage gekropen. Dit wordt een grote verrassing voor het publiek”, aldus Mishra. Hij voegt toe dat Himesh enorm veel vertrouwen heeft in hem en dat geeft Mishra het gevoel dat hij een nog betere film moet afleveren.

Voor Himesh is het een “absoluut geweldige ervaring” om zich te mogen te associëren met Essel Visie en Zee.

“Ik ben erg enthousiast over het script van Heeriye. Het is een liefdesverhaal met sterke inhoud dat niet alleen voldoende ruimte biedt voor melodieuze muziek, maar tevens een relevant verhaal is dat gewoon moet worden verteld,” aldus Himesh.

De opnames voor Heeriye gaan eind dit jaar van start.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.