Bollywoodacteur Salman Khan mentaal kapot door rechtszaken

Salman-zwaaitNa 13 jaar van rechtszaken en hoorzittingen is er nog altijd geen uitspraak in de zaak van Salman’s hit-and-run.

Naar verluidt zat de 49-jarige acteur dronken achter het stuur. Hij verloor controle over het voertuig, vloog uit de bocht en reed daarbij vijf mensen aan die op de stoep sliepen. Hierbij viel een dode.

Salman heeft altijd gezwegen over de zaak en liet zijn advocaten het woord voeren. In de tussentijd probeerde hij zijn depressiviteit te verbergen door hard te werken aan zijn films, het presenteren van evenementen en de activiteiten voor zijn stichting Being Human.

Maar al die gerechtelijke procedures zijn mentaal zeer zwaar voor de acteur. Hij gaat er stilletjes aan kapot en is erg bezorgd, maar laat dit op geen enkele manier merken aan de buitenwereld. Hij is blij met alle steun die hij krijgt van fans via sociale media en uiteraard ook zijn familie. Dit geeft hem kracht en zorgt ervoor dat hij gefocust blijft.

Ook deze week nam de zaak een nieuwe wending waarbij de chauffeur van de acteur ineens de bekentenis aflegde dat hij die bewuste nacht achter het stuur zat. Wat deze bekentenis voor gevolgen heeft voor de loop van de zaak is onduidelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.