“Ik wil graag samenwerken met Tiger”

Schermafbeelding 2015-03-05 om 09.54.05Jackie Shroff, die binnenkort te zien is in de film Dirty Politics, wordt overspoeld met de vraag wanneer het publiek hem samen met zijn zoon Tiger op het witte doek krijgt te zien. Volgens Jackie is dit allemaal afhankelijk van het script.

“Ik word al sinds de dag van zijn debuut bestookt met de vraag wanneer ik samen met mijn zoon in een film te zien zal zijn. Maar dat hangt allemaal af van het script en onze rol. En als we een goed script krijgen aangeboden, dan zullen we dan aanbod zeker niet afslaan.”

Jackie is in ieder geval zeer trots op zijn zoon. “Als vader ben ik enorm trots op mijn zoon. Hij werkt hard en doet het heel goed.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.