Aditya Pancholi doet boekje open over Kangana

kangana-adityaAls je de Bollywoodroddels religieus volgt, dan weet je dat Kangana Ranaut in het begin van haar carrière een affaire had met Aditya Pancholi.

Aditya is bijna 20 jaar ouder dan haar en was en is getrouwd met actrice Zarina Wahad met wie hij een zoon heeft, Sooraj Pancholi, die berucht is om zijn relatie met Jiah Khan en dit jaar zijn debuut maakt met de film Hero.

De relatie zou nooit lang duren en het is al een aantal jaar geleden dat ze uit elkaar dingen. Beide acteurs hebben verder nooit over de relatie gesproken, maar volgens de geruchten is Aditya van plan een autobiografie te schrijven waarin hij ingaat op de controversiële relatie met Kangana.

Zo zou Aditya een huis voor Kangana hebben gekocht en de behandeling en ziekenhuiskosten hebben betaald toen haar zus Rangoli in het ziekenhuis belandde na een zuur-aanval. Het zal interessant zijn om te zien hoe Kangana reageert op dit nieuws.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.