Aan beroemd zijn hangt een prijskaartje

priyanka-chopra-babli-badmaashPriyanka Chopra zegt dat het enige wat ze niet leuk vind aan het ‘beroemd’ zijn is dat het met een prijskaartje komt. De actrice is zeer verlegen en zeker waar het haar priveleven betreft.

“Mensen zien een luxe leven, grote auto’s, feestjes, maar op hetzelfde moment is het leven dat je leeft niet van jou en dat is de prijs die je moet betalen. Ik ben heel verlegen en heb mijn comfortzone echt nodig. Dat is moeilijk wanneer je beroemd bent.”

Toch is ze blij met haar carrière en de manier waarop haar leven is vormgeven. “De filmindustrie heeft mij geaccepteerd. Ik heb moeten vechten voor mijn plekje, maar een aantal fantastische mensen zagen mijn talent en hebben mij aangemoedigd.”

Priyanka maakte haar debuut in 2003 met de film The Hero: Love Story of a Spy en maakt binnenkort haar debuut als producent met de film Madamji.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.