Varun noemt Kareena een ‘oudere vrouw’

VarunKareena1Kareena Kapoor Khan, die qua uiterlijk nog wel de competitie aan kan met de jonge nieuwkomers in Bollywood, zal niet blij reageren wanneer ze hoort dat Varun Dhawan haar in een recent interview labelled als ‘oudere vrouw’.

Varen reageerde hiermee op een vrouw of hij een film met Kareena Kapoor Khan ziet zitten. Dit zou volgens hem alleen werken als ze in een love story verschijnen waarbij hij verliefd wordt op een oudere vrouw.

“Kareena is een prachtige vrouw. Maar waarom zouden filmmakers ons samen willen casten, tenzij het om een film gaat waarin ik een affaire heb met een oudere vrouw. Een samenwerking met haar hangt echt helemaal af van het script. Ik luister naar de regisseur en lees het script.”

Zou jij deze twee acteurs samen willen zien?

3 REACTIES

  1. Kareena Kapoor Khan is dus een oudere vrouw volgens deze gozer? Hoe oud is Nargis Fakhri dan? Nargis Fakhri is volgens mij 1 jaar ouder dan zij. Hij heeft al met Nargis gewerkt in zijn recente film MAIN TERA HERO. Wat een rare gozer zeg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.