Hrithik ontkent relatie met Kangana

Hrithik-RoshanZe kennen elkaar al ruim zeven jaar en werkten samen in de films Kites en Krissh 3. Het is dan niet meer dan normaal dat Hrithik Roshan en Kangana Ranaut een goede band met elkaar hebben.

Recent brak het nieuws dat de twee acteurs een relatie met elkaar hebben. De krant suggereerde dat Hrithik de mysterieuze man is in het leven van Kangana, nadat Kangana enkele maanden geleden in een interview deelde dat ze een relatie had maar niet wilde bekend maken met wie.

Het nieuws van de relatie werd bevestigd door iemand die beide acteurs zeer goed kent. Het grappige was dat die persoon zei dat beide acteurs het nieuws zullen ontkennen en dat is precies wat er nu gebeurd.

Hrithik reageerde nogal sarcastisch op het nieuws. Terwijl hij beweert niet boos te zijn, kan de tekst worden geïnterpreteerd als lichtelijk geïrriteerd.

“DNA after hours…Cover story…geweldig…Dit is zo absurd dat ik er niet eens boos over kan worden. Verzinnen deze kranten en de journalisten gewoon maar wat?”

“Dat is waarschijnlijk de prijs die je ervoor betaalt als je single bent. Maar ik betaal niets, tenzij het de rekening is voor de psycholoog… die deze journalisten nodig hebben. Fijne dag verder!”

Eerder dit jaar werd de scheiding tussen Hrithik en ex-vrouw officieel. Nu dat hij single is wordt er flink gespeculeerd over zijn liefdesleven. We zullen het moeten afwachten. Kangana heeft nog niet gereageerd op de berichten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.