Relatie tussen Kushal en Gauahar definitief voorbij

KushalGauaharKushal Tandon shockeerde iedereen toen hij via Twitter wereldkundig maakte dat zijn relatie met Big Boss 7 winnaar Gauahar voorbij was. Er werd flink gespeculeerd over de redenen van de break, maar al vrij snel bood Kushal zijn excuses aan en zei dat het een impulsieve reactie was na een heftige ruzie.

“Gauahar is een heel aardig meisje. Ik hield van haar altijd en ik hou nog steeds van haar en zij van mij. Alles gaat nu weer goed tussen ons. Elke relatie heeft te maken met ruzies, je wordt boos, je verbreekt de relatie, maar daarna maak je het weer goed. Dit was een reactie na een heftige ruzie.”

Gauahar hield zich op de achtergrond en sprak er niet over. Tot nu. Ze heeft besloten om voor eens en altijd nu een eind te maken aan alle geruchten.

Via Twitter zegt Gauahar: “Omdat jullie mij altijd zoveel liefde en respect hebben gegeven ben ik jullie dit verschuldigd. Kushal en ik zijn niet meer bij elkaar en alleen wij weten waarom. Ik verzoek jullie dit te respecteren.” Ze voegt toe dat ze altijd waardig is omgegaan met de hele situatie en hoopt dat de fans dit voorbeeld volgen en respecteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.