Bipasha en Harman niet uit elkaar

Bipasha-HarmanDe afgelopen dagen deed het gerucht de ronde dat Bipasha Basu en Harman Baweja uit elkaar zouden zijn. Harman zou vreemd zijn gegaan met een model waarmee hij recent samenwerkte. Bipasha en Harman reageerden samen op het gerucht.

“We hebben onze meningsverschillen gehad. We hebben inderdaad even tijd apart van elkaar doorgebracht, maar dit gerucht is onzin. Wij hebben elkaar altijd gerespecteerd.”

“Wij houden niet van mensen die geruchten verspreiden. Of wij wel of niet verder gaan in deze relatie is onze zaak, maar wij zullen elkaar altijd respecteren. Wij vragen bij deze dan ook aan de media om onze privacy te respecteren in plaats van geruchten te publiceren zonder verhaal te halen bij ons.”

Wij zijn benieuwd hoe dit verhaal eindigt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.