Hrithik en Sussanne officieel gescheiden

hrithikEen rechtbank in Mumbai heeft onlangs de scheiding van Hrithik Roshan en Sussanne Khan afgerond. De advocaat van Sussanne zegt dat ze een minnelijke schikking zijn overeengekomen.

Eerder dit jaar waren er geruchten dat Sussannee ruim Rs. 400 crore in alimentatie had geëist. Hrithik ontkende het nieuws.

De scheiding werd in april dit jaar aangevraagd, nadat Hrithik en Sussanne in december 2013 besloten een punt te zetten achter hun huwelijk van 13 jaar.

Hrithik verklaarde dat Sussanne had besloten om hun huwelijk te beeindigen. “Dit is mijn grootste eerbetoon aan de liefde. Sussanne is en zal altijd de liefde van mijn leven blijven en als haar glimlach helderder is zonder mij dan moet mijn liefde daarvoor zorgen.”

Susanne zei dat de scheiding ‘hun eigen individuele keuze’ was. “We zijn twee individuen die veel respect voor elkaar hebben en veel om elkaar geven, maar we hebben onze eigen individuele keuzes gemaakt. Wij zijn de ouders van twee prachtige kinderen en onze verantwoordelijkheid is en blijft om hen te beschermen en voor hen te zorgen. Niets kan dat veranderen.”

Hrithik en Sussanne trouwden in 2000 en hebben twee zoons – Hrehaan en Hridhaan.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.