Saif Ali Khan: “Angst is er altijd”

Saif-Ali-Khan-1Wanneer hij ook vrij is brengt hij het grootste deel van zijn tijd door met zijn kinderen. Met zijn dochter zit hij voor de buis onder het genot van een glaasje champagne. Maar net als alle vaders is er natuurlijk altijd een gevoel van angst. Toch is het minder erg dan hij had gedacht.

“Angst is er altijd…angst voor een gebroken hart, angst voor ongewenste zwangerschap. Maar ik maak mij niet erg veel zorgen over mijn kinderen. Wanneer kinderen onverantwoord zijn, dan is de angst er continue. Gelukkig hoef ik daar niet over in te zitten met mijn kinderen.”

“Ik was vroeger onverantwoordelijk. Het kon mij allemaal niets schelen. Ik was altijd van mening dat het niet mijn probleem was om mij ergens zorgen over te maken. Niets was belangrijk, maar voor Sara is het anders.”

“Sara weet prioriteiten te stellen. Ze zal feesten tot 5 uur in de ochtend, maar ze zal ook om 7 uur in de rikshja zitten om naar school te gaan voor haar tentamen. Ze is erg gedreven en gedisciplineerd. Ze zal drinken en vodka shotjes doen, maar alleen op vakantie. Ze weet precies wat ze doet. Ik ben niet overbezorgd, maar uiteraard angst zal er altijd zijn.”

Hij voegt toe dat hij zeer trots is op zijn kinderen. “Zij zijn het beste wat mij ooit is overkomen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.