Varun en Deepika in remake TFIOS?

VarunDeepika1Producent Dinesh Vijan en Fox Star Studios zijn helemaal gereed voor de Hindi-remake van de Hollywood-film The Fault in Our Stars. De film wordt geregisseerd door Homi Adajania en de opnames gaan in maart 2015 van start. De grote vraag van de afgelopen twee maanden was natuurlijk wie de hoofdrollen zullen vertolken.

Op dit moment gaat het sterke gerucht dat acteurs Varun Dhawan en Deepika Padukone zijn vastgelegd. Mocht het nieuws worden bevestigd dan wordt dit de eerste keer dat Varun en Deepika samen in een film verschijnen.

The Fault in Our Stars is een romantische komedie-drama geregisseerd door Josh Boone. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van John Green en vertelt het verhaal van een zestienjarige kankerpatiënt, die verliefd wordt op een voormalig basketbalspeler – een overlevende van de ziekte.

Wat vind jij van de combinatie Varun Dhawan en Deepika Padukone?

Wij houden je op de hoogte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.