“Indiase mannen moeten leren daten”

Kick Nargis-TeaserWat is Nargis Fakhri’s idee van een ideale avond uit? Hoe ziet zij een leuke avond met een jongen voor zich? Haar eerste respons is “Indiase jongens moeten leren daten.”

De 34-jarige actrice is van mening dat jongens iets creatiever moeten zijn. “Je hoeft het niet luxe aan te pakken, maar wees vooral creatief. Vraag een meisje uit, plan iets leuks en verwacht niets. Dat is misschien wel het belangrijkste punt. Heb geen verwachtingen, maar geniet die dag/avond gewoon, praat met elkaar en geniet van de tijd die je met elkaar doorbrengt.”

Hetzelfde geldt voor haar, maar ze heeft wel een bepaalde standaard. “Ik heb een bepaalde standaard en ik ga mijn standaard niet verlagen. Ik zal je een voorbeeld geven. Ik had ooit een goede date in New York. Die persoon haalde mij op bij mijn voordeur. We zijn uit eten gegaan in een hotel en daarna naar een nachtclub. Hij heeft mij daarna weer netjes thuisgebracht en afgezet bij de voordeur. Kun je je dat voorstellen? Dat was de meest geweldige date die ik ooit heb gehad en dat is de standaard die ik aanhoudt. Je kunt niet eens lager dan dat gaan.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.