Aditya en Shraddha in Milan Talkies?

AdityaShraddhaDe film Milan Talkies heeft al heel wat meegemaakt wat betreft de casting. De hoofdrollen in dit eigentijdse liefdesverhaal waren bedoeld voor Imran Khan en Priyanka Chopra. Nadat Imran en Priyanka het project weigerden om prive-redenen moest regisseur Tigmanshu Dhulia op zoek naar andere opties.

Hij ging naar Shahid Kapoor, Anushka Sharma en Deepika Padukone. Deepika was helaas niet beschikbaar voor de periode waarin de opnames zouden plaatsvinden. Anushka was druk bezig met het opzetten van haar eigen productiebedrijf en Shahid had zo zijn twijfels. Uiteindelijk werden Shahid en Shraddha Kapoor genoemd als de definitieve cast, maar toen besloot Shahid het contract toch maar niet te tekenen.

Nu lijkt het erop dat de regisseur eindelijk zijn twee hoofdrolspelers heeft gevonden. Volgens de laatste berichten hebben Aditya Roy Kapoor en zijn vriendinnetje Shraddha Kapoor het contract getekend.

Tigmanshu heeft vertrouwen in het koppel en was zeer onder de indruk van het stel vanwege hun werk in de film Aashiqui 2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.