Salman presenteert ook achtste seizoen Big Boss

SalmanEr was even enige onzekerheid of Salman Khan het achtste seizoen van Big Boss zou presenteren, maar is bevestigd dat de superster wel degelijk zal terugkeren als presentator van de tv-hit.

“We kunnen niet wachten om te beginnen met seizoen 8 van Big Boss met Salman Khan. De populairste realityshow op ColorsTV”, aldus Raj Nayak, CEO van Colors.

Tot voor kort was het onduidelijk of Salman wel zou terugkeren als presentator. Volgens de geruchten had de acteur geen zin om nog een seizoen van het populaire programma te presenteren.

Salman bevestigde de onzekerheid ook in een recent interview. “Er bestaat een mogelijkheid dat ik het programma niet zal presenteren, maar er is ook een mogelijkheid dat ik het wel doe. Als ik besluit om het niet te doen, denk ik dat Shah Rukh Khan het geweldig zal doen als gastheer voor Big Boss.”

Nu Salman terug is kunnen fans niet wachten op het volgende seizoen. Bigg Boss is de Indiase versie van de internationale populaire reality show Celebrity Big Brother.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.