Sooraj Pancholi weigert stuntman

suraj-pancholi-Sooraj Pancholi, zoon van Aditya Pancholi, maakt dit jaar zijn debuut met de film Hero. De jonge acteur is het afgelopen jaar voornamelijk in het nieuws geweest vanwege zijn relatie met Jiah Khan, die vorig jaar zelfmoord pleegde. Hij zou de laatste persoon zijn geweest met wie zij heeft gesproken. Wat er precies is gebeurd is nog altijd niet duidelijk.

Sooraj richt zich nu op zijn acteercarrière en wilt de wereld laten zien wat hij kan. En dat doet hij door al zijn stunts in actiescenes zelf te doen. Voor een van de scenes moest hij rennen op een rijdende trein. Er was een stuntman beschikbaar, maar de debutant weigerde hem in te zetten. Hij trainde zelf.

En dat terwijl Salman Khan, die de film Hero produceert, gebruik maakt van maar liefst vier stuntmannen voor zijn film Kick. Regisseur Nikhil Advani mag trots zijn op deze jongen.

Hero, met in de hoofdrollen Sooraj Pancholi en Athiya Shetty, staat gepland voor een release op 12 december 2014.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.