Sonakshi weigert rol in Aishwarya’s comeback film

sonakshisinha01Sonakshi Sinha heeft een rol geweigerd in de comebackfilm van Aishwarya Rai Bachchan.

Aishwarya maakt haar comeback met een film van regisseur Mani Ratnam. Elke andere actrice zou deze kans met beide handen aangrijpen, maar Sonakshi moest de mogelijkheid om met een van India’s meest gevierde regisseurs samen te werken aan haar neus voorbij laten gaan.

Vader Shatrughan Sinha, die een groot deel van haar carrière regelt, sprak onlangs met de regisseur. Helaas bleek dat de opnames nog dit jaar plaatsvinden en Sonakshi zou niet beschikbaar zijn omdat ze die dagen al aan een andere regisseur zou hebben gegeven.

Volgens een vriend van de familie vond ze het heel moeilijk om nee te zeggen, want “wanneer krijg je opnieuw de kans om te werken met zo’n fantastische regisseur?” Ze hoopt dat Mani in de toekomst weer aan haar zal denken.

Naast Aishwarya Rai Bachchan is Shruti Haasan vastgelegd voor de tweede hoofdrol.

Sonakshi werkt momenteel aan de film Action Jackson met Ajay Devgn en Tevar met Arjun Kapoor.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.