Hrithik en Kareena niet meer in Shuddhi

HrithikKareenaShuddhiHrithik Roshan en Kareena Kapoor zouden volgend jaar weer samen op het witte doek te zien zijn in Shuddhi, maar Hrithik’s gezondheidsproblemen hebben ervoor gezorgd dat Shuddhi is uitgesteld. Hrithik heeft besloten om het project te verlaten en de vraag is of Kareena nog steeds de hoofdrol zal spelen.

Er waren al geruchten over een verandering van de vrouwelijke hoofdrol, maar nu geeft ook producent Karan Johar toe dat Kareena wellicht geen deel meer zal uitmaken van Shuddhi.

“Shuddhi is uitgesteld tot nader bericht. Hrithik’s gezondheidsproblemen hebben ertoe geleid dat de opnames van Bang Bang nu zijn verschoven en dat heeft uiteraard weer gevolgen voor onze film.”

“Op dit moment maakt Kareena nog deel uit van de cast, maar ik kan niet verwachten dat zij ook blijft wachten. Op dit moment weet ik niet waar het naartoe gaat. De grote vraag is zou Kareena willen wachten en is zij beschikbaar wanneer wij met een opnameschema komen?”

Hrithik Roshan stapt uit het project, omdat hij niet wil dat Shuddhi nog verder vertraagd raakt. “Karan Malhotra en ik hebben besloten om na Shuddhi samen te werken aan een zeer ambitieus project. Voor nu, kan ik het niet maken dat een visie als Shuddhi verder wordt vertraagd. Het was geweldig om met Karan samen te werken aan Agneepath en ik ben ervan overtuigd dat beide Karans (Malhotra en Johar) een fantastische film zullen neerzetten! Shuddhi blijft een deel van mij en ik weet zeker dat de film een nieuwe mijlpaal zal zijn in onze cinema. Ik wens hen beide het allerbeste!”

Wie Hrithik en Kareena zullen vervangen is niet duidelijk, maar de geruchten gaan dat Karan nu mogelijk kijkt naar de combinatie Ranbir Kapoor en Deepika Padukone

3 REACTIES

  1. @kareena: hij heeft een chronisch subduraal hematoom (een soort hersenbloeding geloof ik). Hij is hier vorig jaar voor geopereerd en moet waarschijnlijk nog meer behandelingen ondergaan.

  2. Die man werkt te hard, breng geen tijd door met zijn vrouw en kinderen, nu is zijn vrouw ook vandoor met een andere, WAT EEN DIKKE PECH!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.