Aish en Deepika op lijst 30 mooiste vrouwen ter wereld

aish-dpstoryActrices Aishwarya Rai Bachchan en Deepika Padukone behoren tot de 30 mooiste vrouwen ter wereld van 2014.

De enquête van de Mooiste Vrouwen ter Wereld werd uitgevoerd door de website Hollywoodbuzz. Meer dan 4 miljoen mensen hebben hun stem uitgebracht.

Aishwarya en Deepika zijn de enige Indiase vrouwen in de lijst die grotendeels bestaat uit Hollywoodnamen, waaronder Charlize Theron, Amber Heard en Jennifer Lawrence. Daarnaast vinden we ook zangeressen als Beyonce, Katy Perry en Rihanna en enkele modellen als Adriana Lima, Irina Shayk en Miranda Kerr .

Aishwarya kreeg het nieuws te horen via whatsapp en was zeer dankbaar. “De resultaten van deze poll van HollywoodBuzz werden mij doorgestuurd via whatsapp. Het is overweldigend om te horen dat meer dan 4 miljoen mensen wereldwijd hun stem hebben uitgebracht en ik tot de top behoor met zulke prachtige en getalenteerde vrouwen. Ik wil graag al mijn fans bedanken voor hun liefde”, aldus Bachchan in een verklaring.

Hieronder de volledige lijst:
1. Monica Bellucci
2. Kate Upton
3. Angelina Jolie
4. Aishwarya Rai Bachchan
5. Irina Shayk
6. Meryem Uzerli
7. Charlize Theron
8. Amber Heard
9. Rihanna
10. Scarlet Johansson
11. Megan Fox
12. Adriana Lima
13. Halle Berry
14. Eva Mendes
15. Miranda Kerr
16. Katy Perry
17. Amanda Seyfried
18. Olivia Wilde
19. Mila Kunis
20. Kristen Stewart
21. Kim Kardashian
22. Jennifer Lawrence
23. Taylor Swift
24. Haifa Wehbe
25. Beyonce
26. Candice Swanepoel
27. Jessica Alba
28. Anne Hathaway
29. Deepika Padukone
30. Fan Bingbing

2 REACTIES

  1. ik vind jullie heel erg mooi maar ik vind Deepika mooier en wil je naar Nederland komen pleas>I am a big fan.i loveeeeeeeeee youuuuuuuu

  2. Deze lijst zit vol met MTF trangenders. Beyonce, Rihanna, Angelina Jolie, Charlize Theron en de andere Hollywoodsterren zijn omgebouwde mannen. Er zijn video’s te vinden waarin Jessica Alba en Megan Fox onthullen een man een te zijn. Humoristisch om deze deceptie te aanschouwen. Zoek op youtube naar analyses met de naam en het woord transgender of transvestigation. Deepika en Aish zijn de enige echte vrouwen. Wat een flutlijst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.