Big B: “Er komt geen film met Rekha”

BigBRekhaSilsilaAl weken zijn er geruchten dat Amitabh Bachchan en Rekha weer samen komen voor een film. Eerst ging het om het vervolg van Welcome en vorige week werd gemeld dat de acteurs zou hebben getekend voor de volgende film van Aditya Chopra. Amitabh Bachchan weet echter nergens van af.

“Ik heb geen film getekend met Rekha. Ik heb het nieuws ook gelezen, maar het is niet waar. Maar mocht je iemand kennen bij Yash Raj Films, noem mijn naam dan even want het is best moeilijk om werk te vinden vandaag de dag”, grapt Big B.

Rekha en Big B, die voor het laatst samen te zien waren in de hitfilm Silsila in 1981, zijn het gesprek van de dag sinds ze samen in een vliegtuig werden gespot. Nadat de foto op het internet verscheen ging het gerucht dat de twee samen voor een film hadden getekend.

Big B en Rekha zijn een van de beroemdste romantische koppels in Bollywood en waren onder andere te zien in films als Do Anjaane, Muqaddar Ka Sikander, Mr Natwarlal en Suhaag. Zouden de twee ooit nog samen in een film te zien zijn? We wachten het af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.