De Raaz franchise is terug

1

raaz-3-poster-516x3401Raaz is een van de langst lopende franchises binnen het horror-genre in Bollywood. De familie Bhatt werkt nu aan het vierde deel.

Het vierde deel van Raaz is geïnspireerd door de The Omen uit 1976. Fox Star Studios heeft de rechten van deze klassieker in handen en produceert de film in samenwerking met Vishesh Films. De werktitel is momenteel Raaz- The Hidden Secret.

Vikram Bhatt onthult dat de film geïnspireerd is door de cult-thriller, maar dat het wel een Indiaas tintje krijgt. Hij voegt toe dat noch Emraan Hashmi noch Bipasha Basu de hoofdrol zullen spelen in het vierde deel. Het productiebedrijf is momenteel op zoek naar nieuwe gezichten.

De opnames gaan in februari 2014 van start.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.