Waarom HNY aan haar neus voorbij ging

AnkitaHet was niet Deepika Padukone, maar de vriendin van acteur Sushant Singh Rajput, actrice Ankita Lokhande, die de hoofdrol in Farah Khan’s Happy New Year zou gaan spelen. En hiermee dus haar grote Bollywooddebuut zou maken en dat ook nog eens naast Shah Rukh Khan. Wie zou zo’n kans voorbij laten gaan?

Farah Khan was op zoek naar een actrice die de rol van een Maharashtrian (een persoon geboren in de staat Maharashtra) goed zou kunnen portretteren en Ankita was perfect. Maar iedereen die haar enigszins kent is bekend met haar persoonlijkheid.

Volgens het team schrok Farah zo erg van haar korte lontje, onbeschofte gedrag en onmogelijke eisen dat ze er vanaf zag. Ankita kwam met te hoge onderhoudskosten en dus besloot Farah om de rol aan Deepika te geven, met wie ze eerder prettig samenwerkte in Om Shanti Om.

Zal Ankita op deze manier ooit haar Bollywooddebuut maken?

2 REACTIES

  1. Haha ik haat acteurs/actrices met zulk attitude! Laat dr maar lekker dromen naar carrière in Bollywood. Snap niet wat Sushant in haar ziet, wie wilt nou zulk onbeschoft wijf als een vriendin hebben?

  2. Nou die heeft het flink verpest!! Kun je nota bene naast srk je debuut maken en dan gaat ze zich schaamteloos gedragen! Laat haar maar lekker in soapseries spelen, zoveel talent heeft ze nou ook weer niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.