Geen Akshay Kumar in vervolg Khiladi

akshay_Kumar600x450Nadat hij eerder dit jaar aankondigde een vervolg te willen maken op de superhit Baazigar uit 1993, komt producent Ratan Jain nu met het nieuws dat hij tevens werkt aan een vervolg van zijn andere superhitfilm namelijk Khiladi.

Khiladi, uit 1992, was geregisseerd door het succesvolle duo Abbas-Mustan en zag naast Akshay Kumar ook Deepak Tijori en Ayesha Jhulka in de hoofdrollen. Het vervolg zal echter geen Akshay Kumar in de hoofdrol zien.

“We zijn bezig met een vervolg, maar het is nog vrij pril. We zijn net begonnen aan het script”, zegt de producent. Hij voegt toe dat zijn films nog jong zijn en bekend zijn bij het publiek. “Het is dus een goede tijd om een vervolg te maken. We hebben verschillende ideeen en hopen een goede film te kunnen maken.”

Omdat de film nog geschreven wordt, wil de producent geen uitlatingen doen over een mogelijke cast. Wel maakt hij bekend dat hij van plan is een nieuwkomer te nemen voor de hoofdrol. “Hoogstwaarschijnlijk gaan we voor een nieuwkomer.”

We zijn zeer benieuwd!

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.