Ranveer ontkent relatie met Deepika

Deepika-and-Ranveer-Singh-in-Ram-Leela1Ranveer Singh wordt gezien als de loverboy van Bollywood. Eerst zou hij een relatie hebben gehad met Anushka Sharma, dan weer met Sonakshi Sinha en de laatste maanden gonst het van de geruchten dat Ranveer Singh en Deepika Padukone een stelletje zouden zijn. Ranveer is het zat en ontkent dit dan ook in een recent interview.

“Geruchten zijn geruchten. We zijn vrienden die samen uitgaan. Mensen moeten daar geen conclusies aan hangen.”

Hij gaat verder over zijn ervaring met Deepika op de set van Ram Leela. “Ik heb een geweldige tijd gehad met haar tijdens de opnames van Ram Leela. Deepika is een leuke meid om mee te praten. Ze denkt dat ze sociaal gehandicapt is, maar dat vind ik juist niet. Ze is cool en relaxt, bijna een boeddhistische monnik. Een erg warm, oprecht persoon.”

Ram Leela, geregisseerd door Sanjay Leela Bhansali, staat gepland voor een release op 15 november 2013.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.