Problemen in het liefdesparadijs?

Ranbir-Katrina-Katrina Kaif en Ranbir Kapoor waren dagenlang het onderwerp van gesprek in elk huishouden, nadat enkele vakantiefoto’s waren uitgelekt. Nu lijkt het erop dat het hele circus die erop volgde heeft gezorgd voor een relatiebreuk.

Toen Katrina recent een bezoek bracht aan huize Kapoor werd ze geconfronteerd met de ouders van Ranbir, die niet tevreden waren met de manier waarop Katrina de situatie had aangepakt. Na het uitlekken van de foto’s kwam de actrice met een open brief waarin ze haar ongenoegen uitte tegenover de media. Volgens de laatste geruchten is met name vader Rishi Kapoor zeer teleurgesteld in Katrina.

Op dit moment vermijd de actrice Ranbir Kapoor om geen controverses meer te creëren. Dit leidt echter tot meer geruchten dat het uitlekken van de foto’s heeft geleid tot een relatiebreuk.

Is deze relatie dan voorbij voordat het ooit officieel bekend werd?

9 REACTIES

  1. slaat nergens op katrina heeft gewoon gelijk , ze doen alsof hun nooit met bikini op strand waren , als je gaat zwemmen heb je toch ook bikini of badpak aan ? volgens mij was zij niet de enige die daar een bikini aan had of ze beked is of niet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.