Bollywood film Chennai Express breekt records bij Pathé

ChennaiDe Bollywood film CHENNAI EXPRESS is afgelopen weekend groots geopend. De film met superster Shah Rukh Khan in de hoofdrol ging op vrijdag 9 augustus wereldwijd in première en heeft in drie dagen tijd diverse records gebroken.

In India trekt de romantische komedie momenteel meer bezoekers dan de recordbreker van vorig jaar EK THA TIGER met Salman Khan in de hoofdrol. CHENNAI EXPRESS is daarmee nu de nummer één Bollywoodfilm met de beste openingsdag en openingsweekend aller tijden.

In Nederland wisten afgelopen weekend maar liefst 7.500 bezoekers hun weg naar Pathé te vinden om CHENNAI EXPRESS te zien. Hiermee heeft de film het beste openingsweekend gerealiseerd voor een Bollywood film in Nederland. In vier van de elf Pathé bioscopen waar de film werd vertoond waren er uitverkochte voorstellingen. Vanwege het succes heeft Pathé in een aantal bioscopen extra voorstellingen bijgezet.

De tijden en tickets van deze extra voorstellingen zijn via deze pagina te bekijken en te bestellen.

Chennai2

19 REACTIES

  1. Film is super super geweldig ik heb echt genoten van deze film en sharukh khan is super verhaal is helemaal super geweldi aanrader voor iedereen om naar pathe de gaan kijken

  2. Film is leuk ben er vandaag heen gegaan heb alleen maar gelachen en gekeken naar king khan. Ik raad chennai express voor iedereen aan.

  3. Vind het helemaal niks alleen maar rotzooi, je verstaat de personen niet eens wat ze praten in de film. gewoon een dikke flop echt waar, waardeloos dan is EK THA TIGER velen maal leuker en beter

  4. Snap niet wat ze aan de film zo leuk vinden de eerste 3 kwartier speelt het allemaal in de trein af. Verder is het onmogelijk wat ze laten zien dat SK iemand van bij 2.50 meter lang en 1.50 breed in elkaar slaat. ongelooflijk..wat een bull shit. Gaat werkelijk nergens over. De verhaal lijn van de film is ook een flop..

  5. iedereen heeft eigen mening dus heeft geen nut om ruzies te maken dat heeft te maken die de film regiseert directeur met zijn styl lijkt sommige scenes wel flop maar plus great actors nog bij dan is die film nog wel goed dan de amateur actors maar hij is nu beste film allertijden

  6. Ik vond het echt een domme film, de eerste helft was wel te doen, af en toe nog grappig.. na de intermission hebben ze het verpest, het veranderde uit het niets van een comedy naar een drama.

    Deze film is mede door die mislukte transactie soms te verwarrend geworden of het soms serieus was of een drama.

    En @Nisha hou je mond dicht, laat andere mensen ook hun mening geven over de film. Grootste flop hier ben jij met je flauwe opmerkingen die je naar anderen toegooit, omdat ze iets zeggen wat jou niet bevalt, namelijk : de waarheid. Ik schat dat je een kind bent van 16 jaar, die Shahrukh Khan aanbidt. Meid doe iets met je leven,en denk kritisch na.

  7. ik ben het eens met @ Pako iedereen mag zijn mening uiten en geloof me waarheid is hard @ nisha IK heb niks tegen sharukh of wie dan ook maar als hij fake acteert acteert hij fake!!en dat is mijn mening, of welke acteur dan ook.

  8. james en sanjana jullie hebben helemaal gelijk.

    nisha krijg binnenkort flinke klapen van mij.

    deze film is gewoon de flop van de eeuw

    King Khan Salman Forever.

  9. Wat een flut film was het. Alleen omdat shahrukh khan erin speelt vind iedereen het zo leuk. Wat een stelletje amateurs hé. Shahrukh dacht zeker omdat salman khan ook nu van die flauwe films maakt die zogenaamd grappig zijn ga ik ook maar die kant op. Triest dat er geen kwaliteit meer zit in bollywood films nu. En dat iedereen hyper wordt om een groepje circus clowns.

  10. shonii, pako en sanjana hou gwn jullie bekken dicht k weet iedereen mag zyn mening uiten maar als je het een flut film vindt wrm lees je dit dan ! en srk doet teminste z’n best wat jullie hem gen nii gunnen en pako als jy denkt dat nisa een meid van 16 jaar is en srk aanbidt schat k dat jy een opa van 50/60 jaar bent die films van tegewoordig gwn nii kunt respecteren .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.