Salman krijgt toch visum voor UK

SalmanKhanDabanggAfgelopen week werd acteur Salman Khan een visum voor Engeland geweigerd. Een duidelijke reden werd niet gegeven, maar volgens de berichten was hem het visum geweigerd omdat hij in een rechtbank is veroordeeld voor een strafbaar feit. Engeland behoudt zich het recht voor om in zo’n geval de desbetreffende persoon toegang tot het land te weigeren.

In vier afzonderlijke gevallen wordt Salman beschuldigd van het illegaal jagen en doden van twee bedreigde hertensoorten, terwijl hij in 1998 in Rajasthan was voor de opnames van Hum Saath Saath Hain.

Hij werd veroordeeld in twee gevallen. De een leverde hem een straf op van vijf jaar en de andere een jaar. Hij bracht in april 2006 enkele dagen door in de gevangenis, daarna opnieuw in augustus 2007 en ging toen in hoger beroep.

Daarnaast loopt op dit moment nog altijd de hit-and-run zaak, waarvan de uitspraak deze maand volgt.

Maar deze week heeft Salman alsnog zijn visum ontvangen en hij zal eind deze week afreizen naar Londen. “Het was een technische fout. Dit kan gebeuren”, aldus producent Sajid Nadiadwala.

De rest van de cast en crew is momenteel in Engeland. Ze zijn begonnen met de actiescenes waarvoor de bodydouble van Salman Khan wordt gebruikt. “Wij zijn begonnen met de scenes van de body double, want Salman zou deze niet doen in verband met zijn gezondheidsproblemen. Wij lopen geen vertraging op. Zodra Salman aankomt, kunnen we gewoon verder gaan met zijn scenes.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.