Salman Khan kan 10 jaar cel krijgen

Dabangg_Salman_Khan_Still2Eerder dit jaar werd acteur Sanjay Dutt veroordeeld voor zijn betrokkenheid bij de bomexplosies in Mumbai in 1993. Nu lijkt het erop alsof de rechtbank in Mumbai nu ook de zaak van de volgende Bollywoodster, Salman Khan, spoedig wilt afronden.

Eerder deze week verwierp een rechtbank in Mumbai Salman’s pleidooi voor een nieuw proces in zijn hit-and-run case uit 2002. Op 28 september 2002 reed Khan in zijn Toyota SUV over een stoep in de buitenwijken van Bandra. Hierbij viel een dode en vier mensen raakten zwaargewond. Enkele jaren geleden zou de 47-jarige een lichtere straf krijgen op grond van roekeloos rijgedrag.

De acteur krijgt nu een maand de tijd om voor de rechtbank te verschijnen voor de uitspraak. Wanneer hij wordt veroordeeld staat hem een celstraf maximaal 10 jaar te wachten.

Behalve de hit-and-run zaak loopt er nog een zaak tegen de Dabangg-acteur. In 2006 zat hij drie dagen in de gevangenis voor het doden van een bedreigde hert in Rajasthan tijdens de opnames van Sooraj Barjatya’s Hum Saath Saath Hai.

Vind jij dat Salman moet worden veroordeeld?

10 REACTIES

  1. volgens mij moet hij al lang in de bak hij heeft mensen en dieren gedood ,al is hij zo popu. iedereen is gelijk .en hij verdiend dit dus IN DE BAK dan was hij nu al vrij.

  2. Ik ben van mening dat hij een boete ‘GELD’ moet betalen vanwege het doden van een bedreigde hert in Rajasthan. Voor andere zaak het doden van een mens weet ik niet, maar de andere 4 zwaar gewonden moet hij ook boete betalen.

  3. Als hij wordt veroordeeld en in de gevangenis terecht komt, is dat een waarschuwing voor andere sterren, rijke mensen en politici in India. Rechtspraak moet voor iedereen gelijk zijn. India moet alleen nog de rechtspraak stroomlijnen, zodat een rechtszaak niet zoveel jaren in beslag neemt. Jullie zouden het ook niet prettig vinden als een familielid wordt aangereden je 10 jaar moet wachten op de uiteindelijke uitspraak door de rechter.

  4. Gaan ze nog ophouden met deze omzinnige verhaal, Waarom doet de politie daar nooit eens iets nuttigs. Hij heeft vast gezeten voor iets wat hij nooit heeft gedaan, hij heeft geen hert gedood, heel oneerlijk wat ze doen.

  5. Hij moet ook in gevangenis voor de hert. Dieren hebben ook een leven, en iedere mens moet dat waarderen. Mensen doen zoveel moeite om bepaalde dieren van afsterven te redden, en de andere komt en schiet ze dood voor plezier.

  6. Ik hoop dat hij een gevangenis-straf krijgt. De familieleden van het dodelijk slachtoffer verdienen gerechtigheid. Het is ongelooflijk dat Salman tot dusver ermee weggekomen is!!

  7. Ten eerste hoort een mens waar dan ook op de wereld in een huis te slapen en niet op straat dus laat die rechters tegen de regering op komen en stoep hoort bij een openbareweg en een ongeluk komt uit een hoek en dit geval ook met de hert ook dus laat die jongen met rust en ga hem financiëel niet uitbuiten

  8. Natuurlijk is hij fout geweest en verdient een uitspraak van de rechter. Maar wat veel mensen niet weten, is dat deze acteur heel veel doet voor goede doelen. Van zijn inkomsten gaat volgens de media 90 % naar liefdadigheid. Hij zou eventueel de nabestaanden van de slachtoffers financieel ook tegemoet moeten komen; misschien kan dat voor hem wat verzachtende omstandigheden kunnen gelden. Maar ben helemaal eens dat de wet voor iedereen gelijk is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.