Sameer wilt Big B en Farhan voor Jugalbandi

farhan-amitabhRegisseur Sameer Sharma, die vorig jaar een succesvol regiedebuut maakte met de film Luv Shuv Tey Chicken Khurana, is alweer bijna klaar met het script van zijn volgende film. In een recent interview zegt hij dat hij in zijn hoofd zijn droomcast voor de film, getiteld Jugalbandi, al heeft samengesteld.

Sameer zegt dat muziek centraal staat in het verhaal. Hij is opgegroeid in een muzikale familie en dat was een van de belangrijkste redenen om een film te maken over muziek. “Ik kom uit een muzikale familie. De legendarische zanger Mukesh is mijn grootvader. Ik heb altijd al een film willen maken over muziek.”

Op dit moment is hij druk bezig met de laatste wijzigingen. “Ik leg momenteel de laatste hand aan het script. Het is een film met veel muziek, verschillende raga’s, jazz etc. Het wordt een muzikale ‘Jugalbandi’ (duet/mix) tussen Oost en West.”

Hij voegt toe dat de Jugalbandi tussen twee mannen is en uit zijn wensen voor de hoofdrollen. “Ik zou heel graag Amitabh Bachchan en Farhan Akhtar in de hoofdrollen zien. Zij hebben beide een goed gevoel voor muziek. Zij zijn perfect voor de rollen. Zodra ik klaar ben met het script, zijn zij de eerste die ik zal benaderen. Dit is echt mijn droomcast.”

Sameer hoopt binnenkort het script af te hebben. En mocht het lukken om zowel Bachchan als Akhtar in de hoofdrollen te krijgen, dan kunnen we er wel van uitgaan dat Jugalbandi een van de meest verwachte films van het jaar wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.