Ranbir Kapoor naar Yale?

ranbir-kapoor-pictureNadat Yale vorig jaar Shah Rukh Khan welkom heette aan de universiteit, is dit jaar die eer weggelegd voor Ranbir Kapoor. Ranbir is uitgenodigd om in april op te treden als gastdocent.

De 30-jarige acteur is momenteel bezig met de opnames van Besharam. Zodra deze zijn afgerond, is hij van plan om naar Amerika te vertrekken.

Ondanks dat Ranbir Kapoor afkomstig is uit een echte filmfamilie, is hij erin geslaagd om in korte tijd een naam voor zichzelf te creëren binnen de filmindustrie. De jonge Kapoortelg wordt momenteel beschouwd als een van de beste acteurs van zijn generatie.

Iedereen sprak vol lof over zijn acteerprestaties in zijn laatste twee films Rockstar en Barfi! en dat maakte dat hij tevens twee jaar achter elkaar werd verkozen tot de Beste Acteur. Het is dus geen verrassing dat deze talentvolle acteur is gekozen voor deze eer.

Yale lijkt echter een beetje een soort patroon te hebben…zal de volgende ‘Beste Acteur’ volgend jaar een speech mogen houden aan de Yale-universiteit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.