Akshay Kumar en Karan Johar gaan samenwerken

akshay-karanActeur Akshay Kumar en Karan Johar hebben de handen ineen geslagen om samen een film te produceren. De film wordt geregisseerd door Punit Malhotra (I Hate Luv Storys) en Akshay zal tevens een van de hoofdrollen vertolken.

Karan zegt in een persverklaring dat hij niet teveel kan onthullen over het project. “Punit kwam met een fantastisch script. Ik heb direct contact opgenomen met Akshay en hij reageerde erg enthousiast op het idee. Het enige dat ik wil zeggen is dat het een commerciële film wordt met een sterke sociale boodschap.”

Akshay is blij met de samenwerking en zegt dat zowel Karan als hij “twee zeer gedreven producenten zijn met maar een doel voor ogen – entertainen.”

De samenwerking is voor Karan niet alleen professioneel, maar ook emotioneel. “Ik ken Tina (Twinkle Khanna) al van kleins af aan en ik ben blij dat mijn moeder en zij nu co-producenten zijn van deze film.”

Regisseur Punit Malhotra begint binnenkort aan de opnames van zijn nieuwe film Gori Tere Pyaar Mein, met in de hoofdrollen Imran Khan en Kareena Kapoor. Zodra deze voorbij zijn beginnen de voorbereidingen voor zijn film met Akshay. De opnames staan nu gepland voor begin 2014.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.